duminică, 20 august 2017

ia o pauza

E inuman sa lucram cate 10-12 ore pe zi si asta in cele mai multe cazuri fara pauza... Si treaba asta a devenit un cancer al societatii care se extinde si ne indobitoceste... noi convinsi fiind ca asa ar trebui sa se intample lucrurile... Daca dam un telefon la o firma (undeva la orele 17:00) si nu ne raspunde nimeni... incepem sa comentam ca cei de acolo nu au chef de munca si au spart usa spre casa... cand este evident ca e mult mai normal si mai sanatos ca asa sa procedam cu totii, nu sa muncim ca niste dobitoace sau ca niste robotei pana seara tarziu in speranta unui salariu mai mare sau a unei avansari... Avem nevoie de cate 2 masini si 3 case? Cred ca nu...

Incercati sa luati o pauza... sa va dati putin inapoi si sa priviti imaginea de ansamblu... de cate din lucrurile pe care ni le dorim avem cu adevarat nevoie?

Unii vor spune ca e normal sa ne dorim si lucruri de care nu avem neaparat nevoie... corect... dar merita efortul... de fapt pretul pe care il platim ca sa ajungem sa ne satisfacem acele dorinte? Si cand spun pret nu ma refer la banii platiti, ci la ceea ce trebuie sa dam noi in schimb pentru a obtine acei bani: sanatate si timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu